Getuigenissen

“Ik wil je bij deze ook nog bedanken voor de inspirerende cursus!”

Goeienacht Johan,
We hadden het er met enkele deelnemers net na onze laatste sessie nog over dat we jou een ongelooflijk fijn persoon vinden, dat we allen enorm appreciëren hoe je jouw cursus op een eigenzinnige en toegankelijke manier met veel goeie humor aan ons hebt meegegeven.
Dus bedankt voor de wijze lessen, de vele tips en de uiterst interessante kennismaking met mindfullness en onder meer Thich Nhat Hanh!
(een deelnemer)

“Ik wil je toch nog eens bedanken voor de cursus van 8 weken mindfulness. Het is voor mij echt een verrijking geweest en eens te meer een bewijs dat je nooit op voorhand kan zeggen of iets voor jou nuttig is of niet. Je moet het gewoon eerst uitproberen. Ik heb er alvast al veel aan gehad de laatste tijd. En ik heb de intentie om er echt mee aan de slag te gaan. Bedankt!”

“Nogmaals bedankt voor de goeie lesgeving. Een aanrader!”

“Ik vind dat je niet de minste ‘goeroe-allures’ hebt, maar je integendeel heel authentiek en kwetsbaar opstelt. Je straalt iets uit van ‘ik probeer ook maar gewoon’ en pronkt nooit met een of andere status of niveau van je kunnen. Dat vind ik uitnodigend en aangenaam.”

“Ik vind dat je er in slaagt om orde en structuur in de cursus te brengen en te houden, maar dan op een heel zachte, niet dwingende manier, met steeds alle respect voor elke deelnemer. Er wordt dus een programma ‘afgewerkt’, maar dat gebeurt heel flexibel: ik had nooit het gevoel dat er voor een vraag of opmerking ‘geen tijd’ was. Daar zou ik eigenlijk zelf nog veel van kunnen leren… “

“Ik vind je hartelijk, oprecht, aandachtig en respectvol. Eigenlijk lijk je mij vooral heel congruent met de geest van mindfulness, zoiets als ‘wees wat je zegt’. Dat vind ik ook wel knap.”

“Tot slot wil ik nog één zaak aanstippen. Voor de cursus ben ik bij jou op intakegesprek geweest bij je thuis. Dat vond ik trouwens zeer leerrijk en steunend. Je hebt daar meer dan een uur en een kwart voor mij vrijgemaakt en wilde daar achteraf geen financiële vergoeding voor ontvangen. Dat vond en vind ik nog steeds zonder meer indrukwekkend.”

“Ik hoop dat nog vele cursisten en andere mensen zich mogen inspireren aan jouw, volgens mij dus mooie, manier van ‘zijn’.

Een inspirerend citaat? Info volgende cursus?

Wil je een keer per maand een mailtje met een citaat of een artikel (en info over de eerstvolgende mindfulness-cursus)?

Je kan je steeds uitschrijven. Geen spam. Powered by ConvertKit